O nama

Moderna i savremena zdravstvena ustanova: Zdravstvena ustanova “Stomatologija Kecman” moderna je zdravstvena ustanova smještena u samom centru grada Banja Luka. Opremljeni smo sa najnovijom stomatološkom opremom i aparatima, a u radu koristimo samo materijale vrhunskog kvaliteta što nam omogućava da Vam ponudimo izvrsnu, brzu i kvalitetnu njegu, individualan pristup, profesionalnu brigu o pacijentu te vrhunsku uslugu. Neprestano ulažemo u znanje, obrazovanje i usavršavanje, novu opremu i materijale, te kontinuirano pratimo napredak nauke i tehnologije. Zdravstvena ustanova “Stomatologija Kecman” zapošljava tim stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom na području stomatologije koji su svoje obrazovanje stekli na univerzitetima u Beogradu, Sarajevu ili Banjaluci, a koji su licencirani za obavljanje stomatološke djelatnosti od strane Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, kao i Komore doktora stomatologije Republike Srpske.


Bolji, kvalitetniji i sretniji žviot: Lijep osmijeh uvijek ostavlja dobar utisak, povećava samopouzdanje i otvara bilo koja vrata. Da bi osigurali lijep osmijeh posebnu pažnju posvećujemo estetskoj stomatologiji koja objedinjuje znanja svih grana moderne stomatologije dovodeći osmijeh do savršenstva, kako estetski tako i funkcionalno. Naš cilj je shvatiti Vaše potrebe, a nakon toga ih ispuniti, pa i nadmašiti Vaša očekivanja. Sa ovakvim pristupom podižemo kvalitet života, vraćamo izgubljeno samopouzdanje, te poboljšavamo funkciju zuba kako bi se pacijent osjećao bolje, zračio samopouzdanjem i izgledao estetski privlačnije. Poseban akcenat je na odnosu između doktora i pacijenta, jer smatramo da je baš taj odnos ključan za dobru stomatološku terapiju, ali i kasnije kvalitetno održavanje oralnog zdravlja naših pacijenata. Svakom pacijentu uvijek pristupamo individualno, tražeći najbolje moguće rješenje za njega.


Savremena oprema i materijali vrhunskog kvaliteta: Zdravstvena ustanova “Stomatologija Kecman” u svom radu koristi najkvalitetnije materijale, a savremena tehnologija garantuje našim pacijentima sigurnu uslugu. Naši pacijenti su u mogućnosti da na našem internet sajtu ili u našoj brošuri pročitaju i saznaju sve fabričke nazive materijala koje koristimo i njihove proizvođače. Svi materijali koje koristimo isporučeni su od provjerenih dobavljača i proizvođača koje koriste najbolje stomatološke klinike širom svijeta. Posebnu pažnju posvećujemo sterilizaciji i dezinfekciji našeg instrumentarija i opreme ili ih koristimo jednokratno, kako bi osigurali potpunu sigurnost, kako naših pacijenata tako i osoblja. U postizanju što boljeg kvaliteta naših usluga rukovodimo se ISO 9001 standardom za upravljanje kvalitetom, čiji smo ponosni vlasnik. Sretni smo i zadovoljni što ste izabrali Stomatologiju Kecman da se brine o Vašem osmijehu, te se nadamo da ćete ukoliko ste i Vi zadovoljni zadovoljstvo podijeliti s drugima.


Garantujemo za svoj rad: Naše iskustvo govori da je sigurna garancija najvažniji faktor pri odabiru stomatologa, što Zdravstvenu ustanovu “Stomatologija Kecman” opet čini drugačijom od drugih zdravstvenih ustanova, koje u većini slučajeva garanciju ni ne spominju ili daju samo usmenu garanciju. Stomatologija Kecman jedina je zdravstvena ustanova u okruženju koja za protetske radove izdaje pismenu garanciju.


Bez skrivenih troškova: U Stomatologiji Kecman nema skrivenih troškova ni iznenađenja u toku liječenja. Sve detalje, cijenu usluga, plan liječenja i ostale pojedinosti u pismenom obliku u vidu ponude svaki pacijent dobija prije početka terapije. Stomatolog će pacijentu prije početka bilo koje terapije detaljno objasniti predloženu terapiju uz jasno definisane troškove kao i vrijeme potrebno za sprovođenje iste. Svaka razlika u odnosu na profakturu (ponudu) i konačni račun naša je greška i ni u kojem slučaju eventualna razlika neće biti naplaćena pacijentu.


Specijalizovani smo za internacionalne pacijente: Kvalitet i pouzdanost Zdravstvene ustanove “Stomatologija Kecman” svakodnevno prepoznaje sve više zainteresovanih pacijenata iz nama najbližih evropskih zemalja. Put od prvog kontakta do napuštanja naše zdravstvene ustanove s novim osmijehom organizovan je u skladu sa najvišim mogućim standardima, cijeneći vaše vrijeme i novac. Našim pacijentima organizujemo smještaj, slobodno vrijeme, izlete, kupovinu i još mnogo toga.


Naši kanali komunikacije: Komunikacija s našim pacijentima nam je od velike važnosti, te joj posvećujemo posebnu pažnju. Otvorili smo naloge na svim popularnijim društvenim mrežama da bi na što bolji način informisali naše pacijente i ostale zainteresovane o terapijama u Stomatologiji Kecman kao i novostima kako iz naše zdravstvene ustanove tako i iz svijeta stomatologije.


Privlačan poslodavac: Pored toga što nastojimo biti prvi izbor za stomatološku njegu, Zdravstvena ustanova “Stomatologija Kecman” želi da bude i prvi izbor kao poslodavac te da privuče najtalentovanije i najinteligentnije radnike. Širok dijapazon mjera, kao što su identifikacija i razvoj individualnih vještina svakog radnika uz organizovano kontinuirano usavršavanje na raznim domaćim i međunarodnim kongresima, daje mogućnost našim zaposlenim da razviju svoj puni potencijal. Svaka organizacija je samo skup ljudi organizovanih da naprave određenu promjenu, te shvatajući da je uspjeh prije svega zasnovan na ljudima, radnici u Zdravstvenoj ustanovi “Stomatologija Kecman” se prije svega smatraju partnerima u poslu.


Opšte informacije o zdravstvenoj ustanovi: Sjedište Zdravstvene ustanove “Stomatologija Kecman” nalazi se u gradu Banja Luka, u ulici Kralja Alfonsa XIII broj 46a (poštanski broj grada Banja Luka je 78000). Registrovani smo u Okružnom privrednom sudu u Banjaluci pod matičnim brojem 11107575, što možete pregledati u zvaničnom jedinstvenom informacionom registru poslovnih subjekata klikom ovdje . Upisani smo u registar zdravstvenih ustanova Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, što možete pogledati ovdje. U Poreskoj upravi Republike Srpske registrovani smo pod jedinstvenim identifikacionim brojem 440362851000.


Zavirite u našu ustanovu: Kako bi se naši pacijenti osjećali prijatno i relaksirano, a naši radnici zadovoljno i motivisano posebnu pažnju smo posvetili uređenju naše zdravstvene ustanove.


Rezervišite svoj termin za pregled ili terapiju!