Internacionalni pacijenti

Organizacija posjete

Zdravstvena ustanova „Stomatologija Kecman“ vođena je konceptom: sve na jednom mjestu, te nudi potpunu uslugu od dana kada nas pacijent iz inostranstva kontaktira, pa do povratka kući. Organizujemo zdravstveno putovanje inostranih pacijenata u skladu sa njihovim potrebama i očekivanjima. Svojim pacijentima stojimo na usluzi prije, za vrijeme i nakon terapije, tokom boravka, te kod:
 • rezervacije termina za pregled, zahvat ili terapiju
 • organizacije prevoza od aerodroma, autobuske ili željezničke stanice
 • rezervacije i organizacije smještaja u hotelima, hostelima ili apartmanima
 • procjene troškova zahvata ili terapije
 • obezbjeđivanja prevoda kako bi se pacijent u potpunosti razumio sa doktorom
 • pomoći kod procedura sa osiguravajućim društvima
 • omogućavanja dijaloga sa stomatologom i nakon završetka terapije ili zahvata

Do savršenog osmjeha u četiri koraka:

Kontaktirajte nas

Napravite ortopantomografski snimak (snimak svih zuba) u digitalnom obliku i pošaljite nam ga na mail adresu: info@stomatologijakecman.com (snimak možete poslati i preko nekog od kontakt obrazaca na našem internet sajtu).

Prijedlog terapije

Na osnovu Vašeg snimka, naši stomatolozi će sastaviti prijedlog, odnosno, plan terapije koji sadrži:

 • detaljno opisanu terapiju koju Vam preporučujemo
 • vrijeme potrebno za sprovođenje terapije
 • cijenu terapije
 • ponudu, na Vaš zahtjev, za sve popratne aktivnosti kao što su smještaj, prevoz, turističke ture, a sve u skladu sa Vašim željama i potrebama

Dogovor termina

Ako prihvatite našu ponudu, počinjemo planirati Vaš dolazak, te u ovoj fazi definitivno ugovaramo termin za terapiju ili zahvat

Dolazak i smještaj

Našim pacijentima nudimo organizaciju smještaja, prevoza od aerodroma ili autobuske stanice do „Stomatologije Kecman“ i različitih turističkih aranžmana za bolje upoznavanje Banjaluke

Dental vikend

za samo 35€ / 265kn

 • Prevoz iz Ljubljane/Zagreba do Banjaluke
 • Pregled i konsultacije sa doktorom stomatologije
 • Izrada i analiza ortopan slika
 • Turistički obilazak Banjaluke, povratak u Zagreb/Ljubljanu

saznajte više

Kvalitetna i sigurna usluga

Kvalitet i pouzdanost Zdravstvene ustanove „Stomatologija Kecman“ prepoznaje veliki broj pacijenata iz, nama najbližih, evropskih zemalja. Put od prvog kontakta do napuštanja naše zdravstvene ustanove s novim osmijehom organizovan je u skladu sa najvišim mogućim standardima, cijeneći Vaše vrijeme i novac.

Zdravstvena ustanova „Stomatologija Kecman“ pruža sve vrste stomatoloških usluga korištenjem modernih tehnika i najsavremenijih materijala, što našim pacijentima garantuje sigurnu i stručnu uslugu. U svim oblastima stomatologije ne zaostajemo za najboljim stomatološkim ustanovama u svijetu.

Naši pacijenti se na našem sajtu ili kroz našu brošuru mogu informisati o svim materijalima i tehnologijama koje koristimo, s obzirom na to da je pored svake usluge istaknut proizvođač kao i naziv materijala koje koristimo. Naše iskustvo govori da je sigurna garancija najvažniji faktor pri odabiru stomatologa, što Zdravstvenu ustanovu „Stomatologija Kecman“ opet čini drugačijom od drugih zdravstvenih ustanova, koje u većini slučajeva garanciju ni ne spominju ili daju samo usmenu garanciju. „Stomatologija Kecman“ jedina je zdravstvena ustanova u okruženju koja za protetske radove izdaje pismenu garanciju.

Konstultacije sa doktorom stomatologije

Ako tražite konsultacije sa doktorom stomatologije, pošaljite nam e-mail-om vaše RTG snimke na: info@stomatologijakecman.com ili poštom (adresa: Kralja Alfonsa XIII broj 46a, 78000 Banjaluka). Vaše RTG snimke možete poslati i koristeći online obrasce na našem sajtu. Kada vaše snimke pregleda stomatolog, mi Vas kontaktiramo i obavještavamo o preporučenom načinu, kao i o konačnim troškovima terapije. Ako pristanete na predloženu terapiju, počinjemo planirati Vaš dolazak.

 • Telefon: +387 51 215 215
 • Viber & WhatsApp:
 • +387 65 365 999
 • Skype: stomatologija.kecman
 • E-mail: info@stomatologijakecman.com
 • Kralja Alfonsa XIII broj 46a
  78 000 Banjaluka, BiH


DOLAZAK I SMJEŠTAJ

Zdravstvena ustanova „Stomatologija Kecman“ ima dugogodišnju poslovnu saradnju sa nekoliko hotela i hostela iz Banjaluke koji se nalaze u samom centru grada i u blizini naše zdravstvene ustanove. Obezbijedićemo Vam prevoz od aerodroma, autobuske ili željezničke stanice, a prevoz je obezbijeđen i sve vrijeme Vašeg boravka.

Banja Luka je preko autoputa E661 povezana na evropsku mrežu autoputeva, što značajno olakšava Vaš dolazak. Ako dolazite autobusom, tu je međunarodna autobuska stanica Banja Luka koja je direktnim linijama povezana sa skoro svim većim gradovima u regionu i Evropi. Ako dolazite avionom, možete koristiti usluge međunarodnog aerodroma u Banjaluci ili u Tuzli. Stomatologija Kecman Vam nudi mogućnost besplatnog transporta automobilom od aerodroma u Banjaluci ili Tuzli, do „Stomatologije Kecman“ ili do Vašeg smještaja.

Korisni linkovi:

Autobuska stanica Banja Luka
Via Michelin mape
Google mape
Aerodrom Banja Luka
Aerodrom Tuzla

Smještaj

Hotel Talija  ☆☆☆☆☆

Smješten u samom centru grada Banjaluka, Hotel Talija je u neposrednoj blizini Stomatologije Kecman. Udaljen je svega četiri minute pješke. Gosti hotela imaju na raspolaganju bazen koji se nalazi na krovu hotela sa koga se pruža odličan pogled na grad Banjaluku, te zatvorenu garažu za automobil.

Kontakt podaci


Hostel Herz

Smješten neposredno u centru. Nalazi se svega dvije minute pješke od Stomatologije Kecman. Hostel raspolaže sa jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama koje su opremljene sa kablovskom televizijom, mini barom, te besplatnim pristupom internetu (WiFi). Gostima je na raspolaganju i parking hostela.

Kontakt podaci


Hotel Bosna  ☆☆☆☆

Hotel Bosna se nalazi u samom centru grada, nadomak glavnog gradskog trga. Sve sobe su opremljene sa mini barom, kablovskom televizijom i WiFi internetom. Hotel Bosna se je udaljen pet minuta pješke od Stomatologije Kecman.

Kontakt podaci

Turistička ponuda

Banja Luka je oduvijek bila “rajska dolina” sa mnogo zelenila, vode i voća o čemu svjedoče mnogi putopisci koji su je posjetili. U Banjaluci možete doživjeti duh različitih kultura koje su se preplitale na ovom prostoru, ostavljajući tragove vremena u kom su živjeli. Banjaluka je jedan od rijetkih gradova u svijetu u kom je tako izražen spoj zapadne civilizacije i orijenta, na prvi pogled nespojivih ekstrema. Uz bogatstvo kulturno-istorijskih spomenika, prirodnih znamenitosti i široke gastronomske ponude, Banjaluka nudi i vrhunsku stomatološku uslugu.

Rezervišite svoj termin za pregled ili terapiju!