Garancija

Naše iskustvo govori da je sigurna garancija najvažniji faktor pri odabiru stomatologa, što Zdravstvenu ustanovu “Stomatologija Kecman” opet čini drugačijom od drugih zdravstvenih ustanova, koje u većini slučajeva garanciju ni ne spominju ili daju samo usmenu garanciju. Stomatologija Kecman jedina je zdravstvena ustanova u okruženju koja za protetske radove izdaje pismenu garanciju. Mogućnost davanja garancije nam prije svega omogućuje vlastiti zubotehnički laboratorij, zahvaljujući kojem se svi protetski radovi završavaju u Zdravstvenoj ustanovi “Stomatologija Kecman”, bez eksternih saradnika, što nam daje mogućnost da garantujemo za svoj rad.

Visoki standardi u radu, kvalitetni materijal i savremena oprema daju nam sigurnost zahvaljujući kojoj možemo da Vam ponudimo najduži garantni rok u odnosu na ostale zdravstvene ustanove u regionu. Naši pacijenti su u mogućnosti da na našem internet sajtu ili u našoj brošuri pročitaju i saznaju sve fabričke nazive materijala koje koristimo, kao i njihove proizvođače. Svi materijali koje koristimo isporučeni su od provjerenih dobavljača i proizvođača koje koriste najbolje stomatološke klinike širom svijeta.

Ako se u garantnom roku utvrdi da završeni rad ne odgovara propisanim zakonima i standardima struke, a uzrokovan je greškom zubnog tehničara ili stomatologa, Zdravstvena ustanova “Stomatologija Kecman” se obavezuje popraviti ili po potrebi ponoviti rad o svom trošku. Stomatologija Kecman nudi Vam besplatan smještaj u slučaju potrebe izvođenja eventualnih naknadnih radova u garantnom roku.

Stomatologija Kecman stoji iza svih radova koji su urađeni u našoj zdravstvenoj ustanovi, te odobrava sljedeće garantne rokove:

  • InLine krunice – 5 godina
  • Press krunice – 5 godina
  • Cirkonijum dioksid krunice - 5 godina
  • Skeletirana proteza – 4 godine

Rezervišite svoj termin za pregled ili terapiju!